Orez cu legume

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2014 | 3041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de orez
  • 1 morcov fiert (dat pe razatoarea mare)
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 zucchini (verde inchis)
  • 4 linguri mazare
  • 2 linguri porumb dulce (din conserva)
  • 2 lingurite ardei kapia de la borcan
  • 2 oua
  • 1 lingurita marar tocat
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume:

Orezul l-am fiert in apa cu sare  , am scurs apa si l-am lasat sa se raceasca.

Mazarea , din congelator , am fiert-o in apa cu sare , am scurs apa si am lasat-o sa se raceasca.

Zucchini l-am dat pe razatoarea mare (cu tot cu coaja) si l-am calit in la foc mic in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt. Le-am lasat sa se raceasca.

Cand toate acestea au fost reci le-am amestecat cu 2 oua , porumbul ,morcovul ,ardeiul kapia , mararul , am potrivit gustul de sare si piper .

Apoi am turnat amestecul intr-un vas termorezistent uns cu ulei si am dat la cuptor 40-45 min(pana s-a inchegat oul).

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Micutza Luana 1

25.01.2014, 18:10

Rocsi 1

25.01.2014, 20:43

Nu refuz o portie!

MotanLaOale 1

26.01.2014, 00:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu curry si legume